Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Lever uw vertrouwelijk papier kosteloos in tijdens data privacy day

Vertrouwelijk papier

9 januari 2023

Vertrouwelijke documenten veilig laten verwerken? Breng dan op 27 januari kosteloos het vertrouwelijk papier van uw bedrijf of privé naar onze locatie in Weurt. Wij garanderen een veilige en duurzame vernietiging van uw papier.

Niet alleen voor bedrijven en overheden, maar ook voor particulieren is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke documenten. Daarom is het tijdens de week van de data privacy mogelijk om vertrouwelijk papier kosteloos in te leveren bij gecertificeerde bedrijven voor datavernietiging.

Lever uw vertrouwelijke documenten in

Van 23 t/m 28 januari 2023 vindt de week van de data privacy plaats. Met als doel om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het feit dat privacygevoelig materiaal niet in de oudpapierbak of de electronica-container thuishoort. Op data privacy day kunnen bedrijven en particulieren kosteloos hun vertrouwelijke documenten inleveren bij bedrijven met het CA+ keurmerk. Ook PreZero doet mee. Kom op 27 januari tussen 9:00 uur en 16:00 uur naar de PreZero locatie in Weurt en wij garanderen een veilige verwerking van uw vertrouwelijk papier.

•    Weurt: Metaalweg 1

Bekijk alle inleverpunten in Nederland.

Het recyclen van vertrouwelijk afval

Wist u dat wij van uw vertrouwelijk papier, na vernietiging, weer tissuepapier kunnen maken? En dit alles gebeurt op een 100% veilige manier. Van het inzamelen en vervoeren tot het vernietigen en hergebruiken. Belangrijk is wel dat u uw vertrouwelijk papier verzamelt en apart aanlevert. Op 27 januari kunt u daarom uw vertrouwelijk papier op onze locatie in Weurt kosteloos inleveren. Zit uw vertrouwelijk papier in ordner mappen? Geen probleem. Deze kunt u tegelijk bij ons inleveren.

Data privacy day

Wilt u meer weten over de data privacy day? Kijk voor alle praktische informatie op www.dataprivacyweek.nl. Hier staat een overzicht op welke dagen, tijden en welke materialen op een locatie ingeleverd kunnen worden.

Laatste artikelen