Lever uw vertrouwelijk papier kosteloos in tijdens data privacy week

Vertrouwelijk papier

24 maart 2022

Vertrouwelijke documenten veilig laten verwerken? Breng dan op 7 april kosteloos het vertrouwelijk papier van uw bedrijf of privé naar onze locaties in Alphen aan den Rijn, Heerenveen en Roermond. Wij garanderen een veilige en duurzame vernietiging van uw papier.

Niet alleen voor bedrijven en overheden, maar ook voor particulieren is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke documenten. Daarom is het tijdens de week van de data privacy mogelijk om vertrouwelijk papier kosteloos in te leveren bij gecertificeerde bedrijven voor datavernietiging.

Lever uw vertrouwelijke documenten in

Van 4 t/m 9 april 2022 vindt de data privacy week plaats. Tijdens deze week kunnen bedrijven en particulieren kosteloos hun vertrouwelijke documenten inleveren bij bedrijven met het CA+ keurmerk. Ook PreZero doet mee op drie locaties. Kom op 7 april tussen 10:00 uur en 15:30 uur naar één van deze PreZero locaties en wij garanderen een veilige verwerking van uw vertrouwelijk papier.

•    Alphen aan den Rijn: Steekterweg 67
•    Heerenveen: Energielaan 17
•    Roermond: Produktieweg 4

Bekijk alle inleverpunten in Nederland.

Het recyclen van vertrouwelijk afval

Wist u dat wij van uw vertrouwelijk papier, na vernietiging, weer tissuepapier kunnen maken? En dit alles gebeurt op een 100% veilige manier. Van het inzamelen en vervoeren tot het vernietigen en hergebruiken. Belangrijk is wel dat u uw vertrouwelijk papier verzameld. Op 7 april kunt u daarom uw vertrouwelijk papier op drie van onze locaties kosteloos inleveren. Zit uw vertrouwelijk papier in ordner mappen? Geen probleem. Deze kunt u tegelijk bij ons inleveren.

Data privacy week

Wilt u meer weten over de data privacy week? Kijk voor alle praktische informatie op www.dataprivacyweek.nl. Hier staat een overzicht op welke dagen, tijden en welke materialen op een locatie ingeleverd kunnen worden.

Laatste artikelen