Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero sponsort BNR Duurzaam

Contractondertekening BNR Duurzaam

4 oktober 2022

PreZero is het komende half jaar sponsor van BNR Duurzaam. In dit radioprogramma bespreekt presentator Harm Edens met zijn gasten actuele thema’s rondom duurzaamheid. De samenwerking sluit naadloos aan bij de missie van PreZero: de weg vrijmaken voor een samenleving die steeds minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.

Maandag 3 oktober tekende Annie De Loijer, Marketing Directeur van PreZero, het sponsorcontract in de BNR studio in Amsterdam. “Wij zijn er trots op dat we voor een half jaar sponsor mogen zijn van dit mooie programma. Het programma biedt veel extra informatie en waardevolle content voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Bewustwording is heel belangrijk in het streven naar meer duurzaamheid. Daar zetten wij ons als PreZero ook elke dag voor in. Wat als het lukt om dingen te creëren zonder de aarde uit te putten? Wat als er daardoor écht iets verandert in de wereld? Deze samenwerking met BNR Duurzaam sluit daar perfect op aan.”

BNR logo
Samen de wereld een beetje duurzamer maken

BNR Duurzaam is een wekelijks programma op BNR Radio. Het programma is elke maandag tussen 15 uur en 15.30 uur live te beluisteren en daarna beschikbaar als podcast. Elke uitzending heeft een ander thema. Het programma heeft een journalistieke insteek: kritisch, niet ideologisch en altijd onderzoekend en feitelijk. Het wil luisteraars voorzien van de meest actuele informatie en de belangrijkste trends en thema’s rondom duurzaamheid te bespreken. Een van de grote overkoepelende thema’s is circulariteit; en precies dat is waarbij PreZero ook elke dag weer om draait.

Luister hier naar de laatste uitzending:

Laatste artikelen