Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Rions Riooltechniek neemt rioolactiviteiten over van PreZero Nederland 

 

Rioolwerkzaamheden

8 januari 2024

Op 1 januari 2024 heeft het Limburgse familiebedrijf Rions Riooltechniek het bedrijf PreZero Riool Services B.V. overgenomen. Dit bedrijf was onderdeel van PreZero Nederland; een groot internationaal bedrijf in afval- en recyclingmanagement dat deel uitmaakt van de Duitse Schwarz Group. Door deze overname is Rions Riooltechniek twee keer zo groot geworden.

Rions Riooltechniek was al actief in een groot deel van Limburg en Noord-Brabant, met vestigingen in Maastricht, Nuth en Tilburg. Door deze overname komen er vestigingen bij in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Drenthe en Gelderland. Het aantal medewerkers verdubbelt van 80 naar 170. Deze overname is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Rions Riooltechniek.

Remy van Dijk, directeur van Rions Riooltechniek: “In de afgelopen jaren hebben we stappen gezet in het professionaliseren van onze dienstverlening en het uitbreiden van onze rioolactiviteiten. Met de overname van PreZero Riool Services B.V. zetten we een grote stap richting landelijke groei en verdere professionalisering en verduurzaming van onze dienstverlening. Ik ben er dan ook heel trots op dat dit is gelukt en heet de medewerkers van PreZero Riool Services B.V. van harte welkom binnen ons bedrijf.”

PreZero Riool Services B.V. is een gerespecteerd bedrijf met een lange geschiedenis in de Nederlandse rioolreinigingsbranche. CEO PreZero Nederland, Christian Kampmann: “De verkoop van PreZero Riool Services B.V. is een belangrijke stap in onze strategie om onze activiteiten te stroomlijnen en te focussen op een duurzaam morgen. We zijn ervan overtuigd dat PreZero Riool Services B.V. een uitstekende aandeelhouder heeft gevonden die verder wil inzetten op groei en bovendien een fijne plek is voor onze werknemers.”

Rions Riooltechniek neemt alle medewerkers, klanten, voertuigen, materialen en vestigingen over van PreZero Riool Services B.V. Voor medewerkers en klanten verandert er dus voorlopig niets in de dienstverlening. Op termijn wil Rions de dienstverlening in het voormalige verzorgingsgebied van PreZero Riool Services B.V. verder gaan uitbreiden. 

Meest recente artikelen