Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Coevorden

Onze locatie aan de Marconiweg 6 in Coevorden dient als verwerkingslocatie. Op deze locatie kunt u GreenBlocks vinden. Hier in Coevorden produceren we de enige 100% circulaire palletklossen van zelf ingezameld en gerecycled afvalhout. Zo besparen we vers gekapt hout en maken we mooie stappen op weg naar een circulaire toekomst. Hout is een grondstof die we overal tegenkomen. In Nederland gooien we per persoon bijna 24 kilo houtafval per jaar weg. Daarvan scheiden we ongeveer 77%. Daarvan maken we weer nieuwe houtproducten, zoals biopallets en spaanplaten.

Hout afval

GreenBlocks: samen klaar voor de toekomst

PreZero zamelt het afvalhout in, dat wordt gesorteerd en gebroken tot houtsnippers die als grondstof voor de productie van palletklossen dienen. GreenBlocks verkleint dit tot droge en schone vezels en perst deze tot palletklossen, waarbij onder meer wordt gekeken naar de kwaliteit, dichtheid en vormvastheid van de klossen.

GreenBlocks: samen klaar voor de toekomst

PreZero zamelt het afvalhout in, dat wordt gesorteerd en gebroken tot houtsnippers die als grondstof voor de productie van palletklossen dienen. GreenBlocks verkleint dit tot droge en schone vezels en perst deze tot palletklossen, waarbij onder meer wordt gekeken naar de kwaliteit, dichtheid en vormvastheid van de klossen.

GreenBlocks

Van afvalhout naar gloednieuwe pallet

In de fabriek van GreenBlocks in Coevorden wordt per dag ruim 100.000 kilo afvalhout verwerkt en ge-upcycled tot meer dan 150.000 palletklossen.  Bij GreenBlocks slaan we twee vliegen in één klap: we produceren hoogwaardige palletklossen van gerecycled afvalhout en besparen zo vers gekapt hout.

Bedrijfsafval Coevorden

Heeft u bedrijfsafval in regio Coevorden? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Coevorden.

Container Coevorden

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Heeft u een container in Coevorden nodig? Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Coevorden of onze dienstverlening in Coevorden? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Coevorden dé afvalinzamelaar van Drenthe

Heeft u een container in Coevorden nodig? Dat kan! In Dalen, Holtheme, Holthone, Wachtum, Stieltjeskanaal, Dalerveen, Den Velde, Dalerpeel, Holsloot en Gramsbergen kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Drenthe. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Coevorden kunnen wij ook de inzameling regelen in plaatsen zoals Coevorden, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Hardenberg, Emmen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Assen, Twenterand, Tubbergen en De Wolden. 

Huishoudelijk afval in Coevorden

Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Coevorden? Neem gerust contact met ons op. Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Coevorden? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Coevorden het huishoudelijk afval inzamelt. 

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Coevorden, neem gerust contact met ons op.