PreZero vlaggen

PreZero Groningen

Onze PreZero locatie aan de Gideonweg 3 in Groningen dient als proceslocatie van bouw- en sloopafval. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door heel Nederland om bouw- en sloopafval in te zamelen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor het verwerken van uw bouw- en sloopafval.

Bouw- en sloopafval sorteerinstallatie Groningen

In december 2022 is onze mooie nieuwe sorteerinstallatie opgeleverd. Vanaf dit jaar kunnen er daardoor nog grotere volumes bouw- en sloopafval verwerkt worden. Het is hiermee een belangrijke schakel in het recyclen van oude bouwmaterialen tot hoogwaardige grondstoffen voor nieuwe producten. Voorbeelden zijn hout dat kan worden hergebruikt als spaanplaat en puin dat wordt ingezet voor wegenbouw en in beton kan worden verwerkt. Daarnaast kunnen non-ferro metalen en zeefzand opnieuw worden toegepast als bouwstof.

De installatie wordt uitgerust met de nieuwste technologische toepassingen, waardoor het bouw- en sloopafval nog beter en sneller kan worden gescheiden. Zo kunnen optische scheiders uit gemengde reststromen hout herkennen en worden houtdelen met behulp van perslucht uit de materiaalstroom geschoten. Vervolgens wordt het hout door middel van kunstmatige intelligentie verder gereinigd tot een kwaliteit die geschikt is voor de spaanplaatindustrie. Ook worden optische scheiders ingezet om de kwaliteit van het puin te verbeteren. Heeft u vragen over het inzamelen van bouw- en sloopafval? Neem gerust contact met ons op.

Sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval

Bedrijfsafval Groningen

Heeft u bedrijfsafval in regio Groningen? Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsafval te scheiden? Op deze pagina vindt u meer informatie over een container in- en rondom Groningen.

Houtafval Goningen

PreZero verzamelt en verwerkt ongeveer 190 kiloton houtafval per jaar. Hout dat hoogwaardig en geschikt is, wordt hergebruikt. Daardoor hoeven er minder bomen gekapt te worden. Afvalhout kunnen we apart voor u inzamelen. Het is belangrijk om het goed te scheiden aan de bron. Met name schoon hout en beschilderd hout (dat we bewerken) gebruiken we voor de productie van bio-pellets en nieuwe spaanplaten.

Container Groningen

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Groningen of onze dienstverlening in Groningen? Neem gerust contact met ons op.

PreZero Groningen dé afvalinzamelaar van Groningen

Heeft u een container in Groningen nodig? Dat kan! In gemeenten zoals Groningen, Tynaarlo, Loppersum, Midden-Groningen, Noordenveld, Het Hogeland, Assen, Appingedam, Aa en Hunze, Westerkwartier en Veendam kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Groningen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. In- en rondom Groningen zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Eelderwolde, Zuidwolde, Noordwolde, Haren Gn, Adorp, Paterswolde, Sauwerd, Bedum, Wetsinge en Eelde. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Groningen? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Groningen

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Groningen? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Groningen het huishoudelijk afval inzamelt. 

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Groningen, neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op