Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Folie

Folie

Komt er binnen uw bedrijf folie (LDPE) vrij? Zamelt u dit nu gescheiden in of gaat het folie bij het restafval? Gescheiden inzamelen is voordelig voor u en ook nog eens  beter voor het milieu.
Folie

Plastic folie afval (LDPE)

LDPE is een zachte rekbare folie met een volumineus karakter. Deze rekbare folie wordt gebruikt als verpakkings- of afdekmateriaal. Door het volumineuze karakter neemt het veel ruimte in. Zo ook in uw restafvalcontainer. De zachte kunststof is daarnaast goed te recyclen. Voorwaarde is wel dat het gescheiden en schoon aangeleverd dient te worden. Het apart inzamelen van de afvalstroom is dus voordeliger voor u en beter voor het milieu.

Onze inzamelingsmiddelen

Door materialen aan de bron te scheiden, is optimale recycling mogelijk. Voor de afvalstroom LDPE bieden we verschillende maatwerkoplossingen aan. Onze experts adviseren u graag over de juiste inzameling.