Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

werken als chauffeur bij PreZero

Werken als chauffeur

Bij PreZero werken enthousiaste chauffeurs die elke dag nuttig werk doen: afval ophalen bij particulieren of bedrijven, straten schoonvegen of afvalstromen omzetten in nieuwe grondstoffen.
Wagen PreZero

Stap ook in bij PreZero

Heb jij een flinke bak energie, rijbewijs C(E) en code 95? Dan is dit een baan die bij jou past. Je krijgt je salaris elke maand netjes op tijd, minimaal 27,5 vakantiedagen en genoeg ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. Wij vinden een goede sfeer en samenwerken belangrijk. Je hebt daarom regelmatig contact met enthousiaste collega’s en wisselt op sommige routes zelfs van rol met je collega. Zo zie jij ook eens hoe het is om belader te zijn. Er zijn ook Chauffeurs die zonder collega werken op de wagen. Zij hebben regelmatig contact met hun collega’s via de telefoon, zoals met de planning-afdeling of teamleiders. En natuurlijk is er altijd ruimte voor praatjes met klanten. Zo werk je wel zelfstandig, maar ben je nooit helemaal alleen.

Is je code 95 verlopen? Geen probleem, dat kunnen wij voor je regelen. Heb je nog geen rijbewijs C? We leiden ook Chauffeurs op!

Wij zijn mensen met een drive, niet alleen in ons werk, maar ook in ons privéleven. Bijvoorbeeld als enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok. Bij PreZero krijg je alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Wat maakt het werk zo bijzonder?

Weten hoe het is om bij PreZero te werken?

Bekijk een filmpje uit de serie Van de straat. In deze serie stellen wij vragen aan een aantal chauffeurs. In dit filmpje vroegen wij hen wat hun werk zo bijzonder maakt.

chauffeurs bij PreZero

Een dagje mee met de mannen van PreZero

Vuil ophalen is een dankbare taak. Nicolas Khavugimana, Dimitri Jägers en Melvin Bontrop zijn dan ook trots op hun vak. TON (magazine) reed een dagje mee met onze collega’s om restafval in rolcontainers op te halen. Lees hoe trots zij zijn op hun werk.

Trommelaar Arnold

Kijk wat onze collega's naast PreZero doen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Onze collega’s kunnen in hun privéleven ook hun drive kwijt.
Die verhalen delen wij graag.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Welke drive heb jij?

Kijk bij onze vacatures voor de mogelijkheden. vacatures, neem contact op met Milan Spooren of Judith van der Hoek via 088 102 36 00 of vul het contactformulier in via onderstaande button.

Andere werkvelden

Value '7251,7301,7250,4014,7249' for attribute 'cards' in block 'Cards' is invalid: Please select a content of type: PZ Card or PZ Contact