Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Riool werkzaamheden

Werken als riool specialist

Elke dag werken onze collega’s bij Riool aan schone riolen. Echte vakmensen, die hun werk serieus nemen.
Als Rioolspecialist reinig je riolen en voer je inspecties uit, door heel Nederland. Voor overheden en organisaties. Klinkt het vies? Dat is het niet! Met moderne technieken wordt het riool in kaart gebracht én gereinigd! Denk aan camera’s, lasers, radardetectie en drones.
Spreekt dit je aan? Lees hieronder meer over de functies als specialist. En wie weet inspireert het je om ook aan de slag te gaan bij PreZero!
Rioolmachinist Peter van der Velden

Machinist Rioolcombi / Chauffeur C

20% van de tijd ben je aan het rijden. De overige 80%? Dan onderhoud je en reinig je riool- en leidingstelsels. Hoe? Met de moderne apparatuur op je wagen. We leren je hoe je de machine moet gebruiken om de klus te klaren en (natuurlijk) welke veiligheidseisen daarbij komen kijken. Je maakt gebruik van de modernste technieken om (hoofd)riolen, pompputten en gemalen te reinigen. Bij grote(re) klussen werk je in teamverband met ervaren collega's. Jij zorgt ervoor dat ook bij hevige regenval het water de juist weg vindt. Hoe gaaf is dat?

In deze functie word je betaald in schaal E en werk je dus op een bijzonder voertuig.

Bekijk de video waarin Peter van de Velden meer over zijn werk vertelt.

Rioolinspecteur Jeremy van der Velden

Rioolinspecteur

Met je eigen inspectiewagen rij je door Nederland om het rioolstelsel zo goed mogelijk in kaart te brengen. Uiteraard zorgen wij voor een volledig ingerichte inspectiewagen met daarin alle apparatuur die jij nodig hebt voor deze klus. Jij geeft advies over vervolgacties om het riool weer piekfijn op orde te krijgen. Deze bepalen wat voor vervolgacties moeten worden ingezet door ons of de opdrachtgever om het riool weer piekfijn in orde te krijgen.

Jeremy van der Velden vertelt je meer over zijn werk als Rioolinspecteur.

 

Bijrijder

De titel zegt het al: samen met de Machinist rij je op de wagen. Samen onderhoud je riolen en leidingstelsels. Wil je je rijbewijs C halen en doorgroeien naar de functie van Machinist? Bij ons is dat mogelijk!

Trommelaar Arnold

Kijk wat onze collega's naast PreZero doen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Onze collega’s kunnen in hun privéleven ook hun drive kwijt.
Die verhalen delen wij graag.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Meer weten?

Heb je interesse in een van deze functies? Wij hebben regelmatig vacatures. Je vindt ze onder onze vacatures. Wil je meer weten over het werken in dit vakgebied? Neem dan contact op met Maarten Bouma, HR Manager Riool: maarten.bouma@prezero.com.

Andere werkvelden