Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Operator PreZero

Werken in de techniek

Ga voor een topbaan in de techniek

Je kent ons misschien van de straat. Als die organisatie die afval ophaalt. Maar eigenlijk begint het daar pas. Want zodra we afval ophalen, brengen we het naar onze fabrieken, waar we het een nieuw leven geven. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we met de meest geavanceerde installaties, de modernste technologie en de slimste technici.
Operator PreZero

We hebben alles, behalve jou

Heb jij een groot hart voor techniek en ben je klaar voor het echte werk? Je bent welkom in een van onze fabrieken. Hier hebben we alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je vak. Check onze vacatures per fabriek en solliciteer voor een topbaan in de techniek.

Trommelaar Arnold

Wat onze collega’s doen naast PreZero

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Onze collega’s kunnen in hun privéleven ook hun drive kwijt. Die verhalen delen wij graag.

Meer weten?

Begint je technische hart al wat sneller te kloppen en wil je meer informatie over één van de vacatures? We vertellen je graag meer. Bel, mail of WhatsApp even met onze HR-manager Bas Blaauw via 06-11756780 of bas.blaauw@prezero.com.