Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Bij GreenBlocks in Coevorden verwerken we grote hoeveelheden afvalhout tot 100% circulaire palletklossen. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we vanuit een moderne fabriek, met de meest geavanceerde installaties, de nieuwste technologie en de slimste technici.
Werken bij GreenBlocks Coevorden

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies bij GreenBlocks.

Operator

Je overziet het proces en de installatie niet alleen vanuit de machinekamer. Je stroopt ook je mouwen op en gaat aan de slag. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in dagdienst samen met een kleine groep collega's. Je voelt je thuis in de informele omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook plezier hebben. Als het nodig is val je incidenteel in bij de avond- of nachtploeg.

Ploegleider

Je geeft leiding, overziet het proces en houdt overzicht over het werk in de installatie. Niet alleen vanuit de controlekamer, je bent ook graag operationeel bezig. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in een 5 ploegendienst. Je voelt je thuis in de informele omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook plezier hebben.  

Overige functies

Er zijn nog meer functies te bekleden, denk aan Proces Engineer, Monteur of Maintenance Engineer.