Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Hardloopster Linda

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt. Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.

 

Hardloopster Linda

Het verhaal van Linda

Linda gaat niet alleen als Content Marketeer voor het beste resultaat, ook als hardloopster haalt ze er altijd alles uit wat erin zit. In haar jeugd sprintte ze als Nederlands talent van het ene podium naar het andere, nu traint ze voor de halve marathon. Ieder weekend weer trekt ze haar hardloopschoenen aan en legt ze vele kilometers af door de buitenlucht. Ieder weekend nog sneller dan het vorige. Althans, dat is het doel natuurlijk. Want Linda gaat ervoor: op werk én tijdens het sporten.

Andere verhalen

chauffeur bij PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn.
Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!