Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Trommelaar Arnold

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt.  Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.
Trommelaar Arnold

Het verhaal van Arnold

Als Locatie-ondersteuner zorgt Arnold er dag in dag uit voor dat alles soepel verloopt. Maar als hij na het werk thuiskomt, gaan de pootjes niet omhoog, maar de voetjes van de vloer. ’s Avonds loopt hij namelijk mee in de fanfare. Regelmatig marcheert hij samen met zijn muzikale vrienden in optochten en parades door het hele land. En dat doet hij al van kinds af aan. Als hij zijn quad omhangt, maakt hij de mensen langs de kant een beetje blijer en de straten een stukje mooier. Een goed ritme op werk en in je privéleven. Laat dat maar aan Arnold over. 

Andere verhalen

chauffeur bij PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn.
Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!