Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Kok Lotte

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt. Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.

 

Kok Lotte

Het verhaal van Lotte

De wereld een beetje beter maken. Lotte weet er alles van én draagt zelf ook graag haar steentje bij. Dat doet ze niet alleen door gemeenten te adviseren over duurzaam afvalbeleid in haar rol als beleidsadviseur, maar ook door haar kleding vooral tweedehands te shoppen en door de lekkerste, veganistische gerechten op tafel te toveren. Van curry tot stamppot en van soep tot pasta: in Lottes keuken is geen groente vergeten. Iedereen die bij deze hobbychef aanschuift eet ongetwijfeld genietend zijn of haar bordje leeg; weggooien is zonde!

Andere verhalen

chauffeur bij PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn.
Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!