Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Casper

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt.  Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.
Het verhaal van Casper

Het verhaal van Casper

Als HSE-Manager bewaakt Casper de veiligheid bij de afvalenergiecentrale, maar na het werk houdt het blussen van spreekwoordelijke én letterlijke brandjes nog lang niet op. Al jaren zet hij zich met hart en nieren in voor de vrijwillige brandweer van Midden- en West-Brabant. Welke noodsituatie zich ook voordoet, als bevelvoerder schiet hij zonder aarzelen te hulp. Casper is niet alleen een held op z’n werk, maar ook in zijn privéleven. Bij hem ben je veilig!

Andere verhalen

Operator PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn. Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!