Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Het verhaal van Guus

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt.  Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.
Het verhaal van Guus

Het verhaal van Guus

Van tientonner tot miniatuur: Guus is gek van wagens. Als Chauffeur op de Portaalwagen rijdt hij van hot naar her om bouw- en sloopafval op te halen. En dat bouwen en slopen, daar weet Guus zelf ook alles van. Hij sloopt miniatuurwagens om van de onderdelen een gloednieuw model te bouwen. En zo heeft hij al honderden wagens verzameld. Guus geeft gas! Zo zorgt hij ervoor dat zowel zijn werk, als zijn privéleven, altijd op rolletjes loopt.

Andere verhalen

Operator PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn. Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!