Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Servaas Kievits

Bevlogen verhalen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Zij hebben een privéleven waar ze hun drive ook in kwijt kunnen. Die verhalen delen wij graag.

Bij PreZero werken collega’s met allerlei achtergronden. En dat zie je ook terug in hun vrije tijd. Soms is er een duidelijke connectie met hun dagelijkse werk, maar soms ook juist helemaal niet. Maar de drive is wat ons bindt.  Zo werken er bij ons enthousiaste voetbalvaders, fanatieke marathonloopsters, sleutelaars, mountainbikers of thuiskoks. Hier hoor je hun eigen bevlogen verhalen.
Servaas Kievits

Het verhaal van Servaas

Servaas zorgt niet alleen voor de apparatuur in de sorteerfabriek van Zwolle, hij zorgt ook voor een warme maaltijd voor mensen uit de buurt. Hij is vrijwilliger bij de Buurtbuik in Rotterdam, hier is iedereen die wil komen eten welkom. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Er wordt gekookt met producten die anders in de afvalbak zouden verdwijnen. Zo gaat hij voedselverspilling tegen en creëert hij een fijne plek waar mensen samen eten en over hun dag praten. Een fabriek en een mooi sociaal leven onderhouden: Servaas doet het!

Andere verhalen

Operator PreZero

Mooie werkvelden

Wat doen onze collega’s voor werk? Dat kan van alles zijn. Bekijk de alledaagse praktijk van PreZero van dichtbij.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs.
Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!