Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero wagen

Overheden en gemeenten

Wij helpen overheden en gemeenten met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over een slim en duurzaam grondstoffenbeheer. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen

Nieuwsbrief voor gemeenten

Wilt u op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen op het gebied van afvalmanagement? Meld u dan nu aan voor de PreZero nieuwsbrief speciaal voor gemeenten! Elk kwartaal ontvangt u de nieuwsbrief vol inspiratie in uw mailbox.

Milieubak Gemeente Arnhem

Milieubak, waardevolle aanvulling voor gemeente Arnhem

De milieubak rijdt nagenoeg een jaar door de gemeente Arnhem. Een extra service om inwoners te helpen bij het scheiden van afval. “Alleen samen met inwoners kunnen we op een juiste wijze afval inzamelen. Uiteindelijk zijn het de inwoners die het afval in de juiste bak doen, maar als gemeente moeten we wel zorgen voor de goede basis.''

Onze branchekennis helpt u vooruit

Inzamelwijzer PreZero

Inzamelwijzer voor inwoners

Laat uw inwoners alle afvalzaken eenvoudig en snel online regelen. De inzamelwijzer geeft inzicht in welk afval waar en wanneer kan worden inleveren. De inwoner vult zijn postcode en huisnummer in ziet direct de actuele kalender van uw gemeente.

De inzamelwijzer is nu beschikbaar voor de volgende gemeenten: Arnhem, Beesel, Borger-Odoorn, Duiven, Eemnes, Gennep, Overbetuwe, Utrechtse Heuvelrug en Westervoort.

Relevante artikelen voor u

Lopende mensen in kantoorgebouw

Samen de cirkel sluiten

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar