PreZero wagen

Overheden en gemeenten

Wij helpen overheden en gemeenten met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over een slim en duurzaam grondstoffenbeheer. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.
Wagen PreZero

Onze aanpak

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

Onze oplossingen

Customer care

7 Utrechtse gemeenten kiezen voor klantportaal PreZero

Binnen 24 uur klachten registreren en afhandelen van inwoners van zeven Utrechtse gemeenten. Dat is de essentie van het klantportaal dat PreZero en partner Inovim voor de Utrechtse gemeenten inrichtte. De voordelen: klachten worden op één plek overzichtelijk geregistreerd en snel en zorgvuldig afgehandeld.

Nieuwsbrief voor gemeenten

Wilt u op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen op het gebied van afvalmanagement? Meld u dan nu aan voor de PreZero nieuwsbrief speciaal voor gemeenten! Elk kwartaal ontvangt u de nieuwsbrief vol inspiratie in uw mailbox.

Onze branchekennis helpt u vooruit

Lopende mensen in kantoorgebouw

De stip op de horizon is duidelijk: een duurzame toekomst

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze experts staan voor u klaar